Absolute - Ismerd meg gyönyörű világunkat!
Terepszemle

Üdvözöllek! Célom megismertetni mindenkivel ezt a gyönyörű világot, amelyben élünk. Hisz oly keveset tudunk róla! Azonban ne unalmas, már ezerszer ledarált szövegekre számíts, hanem valódi ínyencségekre, érdekességekre. Kellemes utazást kíván az oldal szerkesztője, Száda.

Főoldal // A honlapról // Világunk // Oddee // Hasznos // Grafika

 
Ajánló


Bizonyára a legtöbben már hallottatok Amanda Toddról, arról a lányról, aki a sok csúfolódás miatt öngyilkos lett. Bár elég nagy hibát követett el, a sorsát mégsem érdemelte meg. Azonban ő csupán egy a sok hasonló helyzetben lévő fiatal közül. Az alábbi kétrészes sorozatban megismerheted még 8 hasonló helyzetű ember történetét, de közülül néhányan frappánsabb megoldásokat választottak az öngyilkosság ellen.

1. rész // 2. rész
 

 
Nagykereskedelem

Nincsenek feltételek, de én döntök.


 
Kiskereskedelem


{
Ayame}{*Naomi}{Dikó}{Cher}{Topi}{Flora}
{
Ella}{Fanni}{Lara}{Sellenix&Sonriente}{Marion}
{chichóó}{Sam&Aemy}{NÉV}{NÉV}

 
Kapcsolódási pont

 
 
 
 
 
Oddee

Mi is ez az oddee.com? Nem hallottál még róla, igaz? Ezzel sokan így vannak, nyugi. Az említett honlap különféle kategóriákban vonultatja fel a legfurcsább, legundorítóbb, legbizarabb stb. dolgokat. A cikkek eredetileg angol nyelven íródtak, viszont sokan nem értenek angolul, ezért vállaltam a cikkek magyar nyelvre való fordítását.

10 kihívó tetkó olimpikonon
10+1 inspiráló olimpiai pillanat
12 sokkoló fotó az ázsiai gyerektréningről
30 furcsa alvópozíció
Sokkoló iskolai zaklatásos sztorik 1.
Sokkoló iskolai zaklatásos sztorik 1.

Figyelem! A fent található cikkek nem az én tulajdonaim, nem én gyűjtöttem az információkat, csupán lefordítottam őket. Az eredeti oldal angol nyelven: oddee.com
Attention! I do not own these articles, I just translate them into Hungarian. All credits go to oddee.com.