Absolute - Ismerd meg gyönyörű világunkat!
Terepszemle

Üdvözöllek! Célom megismertetni mindenkivel ezt a gyönyörű világot, amelyben élünk. Hisz oly keveset tudunk róla! Azonban ne unalmas, már ezerszer ledarált szövegekre számíts, hanem valódi ínyencségekre, érdekességekre. Kellemes utazást kíván az oldal szerkesztője, Száda.

Főoldal // A honlapról // Világunk // Oddee // Hasznos // Grafika

 
Ajánló


Bizonyára a legtöbben már hallottatok Amanda Toddról, arról a lányról, aki a sok csúfolódás miatt öngyilkos lett. Bár elég nagy hibát követett el, a sorsát mégsem érdemelte meg. Azonban ő csupán egy a sok hasonló helyzetben lévő fiatal közül. Az alábbi kétrészes sorozatban megismerheted még 8 hasonló helyzetű ember történetét, de közülül néhányan frappánsabb megoldásokat választottak az öngyilkosság ellen.

1. rész // 2. rész
 

 
Nagykereskedelem

Nincsenek feltételek, de én döntök.


 
Kiskereskedelem


{
Ayame}{*Naomi}{Dikó}{Cher}{Topi}{Flora}
{
Ella}{Fanni}{Lara}{Sellenix&Sonriente}{Marion}
{chichóó}{Sam&Aemy}{NÉV}{NÉV}

 
Kapcsolódási pont

 
 
 
 
 
Frissítések

Új kinézet - Évszakok

2012.10.27. 22:49, Száda
4. verzió

Ahogy múltak a napok, egyre jobban utáltam az ezelőtti kinézetet, olyan rideg volt. No de most a melegebb színeké a főszerep! :) Imádom ezeket a képeket is, olyan kis hangulatosak, és sok ötleteset lehet találni ebben a témában.
Valószínűleg holnap a menüket is át fogom alakítani, ahogy gyűlnek a cikkek egyre átláthatatlanabb lesz. Kellenek képek meg egy érdekes elrendezés is. Majd meglátjuk, mi sül ki belőle. ;)

Még nincs hozzászólás.