Absolute - Ismerd meg gyönyörű világunkat!
Terepszemle

Üdvözöllek! Célom megismertetni mindenkivel ezt a gyönyörű világot, amelyben élünk. Hisz oly keveset tudunk róla! Azonban ne unalmas, már ezerszer ledarált szövegekre számíts, hanem valódi ínyencségekre, érdekességekre. Kellemes utazást kíván az oldal szerkesztője, Száda.

Főoldal // A honlapról // Világunk // Oddee // Hasznos // Grafika

 
Ajánló


Bizonyára a legtöbben már hallottatok Amanda Toddról, arról a lányról, aki a sok csúfolódás miatt öngyilkos lett. Bár elég nagy hibát követett el, a sorsát mégsem érdemelte meg. Azonban ő csupán egy a sok hasonló helyzetben lévő fiatal közül. Az alábbi kétrészes sorozatban megismerheted még 8 hasonló helyzetű ember történetét, de közülül néhányan frappánsabb megoldásokat választottak az öngyilkosság ellen.

1. rész // 2. rész
 

 
Nagykereskedelem

Nincsenek feltételek, de én döntök.


 
Kiskereskedelem


{
Ayame}{*Naomi}{Dikó}{Cher}{Topi}{Flora}
{
Ella}{Fanni}{Lara}{Sellenix&Sonriente}{Marion}
{chichóó}{Sam&Aemy}{NÉV}{NÉV}

 
Kapcsolódási pont

 
 
 
 
 
Frissítések

A legsokkolóbb iskolai zaklatásos sztorik - 1. rész

2012.10.20. 20:23, Száda

1. A tinédzser, aki Kétarcúnak öltözve lőtte agyon magát osztálytársai előtt

Idén szeptemberben a 13 éves tanuló a Batmanből ismert Kétarcúnak öltözve lett öngyilkos az egyik oklahomai általános iskolában, mindössze két perccel becsngetés előtt. Az elborzadt tanulók - akik szintén szuperhős jelmezbe voltak öltözve - reggel 8 óra előtt hallották a lövést, és találtak rá a földön fekvő Cade Poulos-ra.

A sokkos állapotban lévő tinédzserek fegyveres banditákra gyanakodva menekülni kezdtek. Poulos facebookos emlékoldala szerint, a fiú nagy valószínűséggel iskolai zaklatások miatt választotta az öngyilkosságot.

 

2. Pisztollyal felszerelve küldte fiát iskolába

Miután homoszexuális fiát folyamatosan zaklatták az iskolában, és az ügyeletesek ezt nem akadályozták meg, Chelisa Grimes elhatározta, hogy megvédi fiát: kábító fegyverrel küldte a fiút a tanintézetbe. "Nem éreztem magam biztonságban, ezért vittem magammal a pisztolyt" - mondta a 17 éves srác.

Amikor hat tanuló körbevette és csúfolni kezdte őt, majd veréssel fenyegették, Young elővette a fegyvert a hátizsákjából. A levegőbe emelte, és elsütötte az elektromos sokkolót. A csoport rögtön elsietett a helyzínről, mesélte Young.
Ahhoz, hogy a szóban forgó fegyver hatásos legyen, a célszemélyhez közel kell tartani. "Kicsaptak a fegyver miatt az iskolából, de őszintén szólva, szerintem nem volt igazságos" - mondta Young. "Senki ellen nem használtam. csak a levegőbe emeltem, és visszamentem az osztályba."

Az iskolaigazgató szerint a tanári kar "fakítani" akart a srác rikító ruháin.

3. A buszfelügyelő, akit a diákok folyamatosan zaklattak, majd 700,000 dollárt kapott

Egy New York-i buszfelügyelő folyamatos zaklatásoknak volt kitéve középiskolai tanulók részéről. Egy 10 perces videó is felkerült a világhálóra, amin épp csúfolkodnak a 68 éves nővel. Egy kanadai férfi, aki korábban szintén efféle zaklatásoknak volt kitéve, megsajnálta az asszonyt, és 5000 dollárt akart összegyűjteni neki, hogy elmehessen egy vakációra. Azonban arra nem számított, hogy több mint 700,000 dollár fog összegyűlni, így Karen Klein akár 140 üdülésen is részt vehet.

Az adományok a világ 84 országából érkeztek. Klein 75,000 dollárt szán a zaklatások elleni létrejött alapítvány részére.

4. Felakasztotta magát, mivel szokatlan szép külseje miatt sokat zaklatták

Egy brit diáklányt holtan találtak szobájában, miután felakasztotta magát, valószínűleg iskolatársai zaklatásai miatt, akik irigykedtek népszerűségére és szép külsejére. A 14 éves Jade Stinger hat nappal azután hunyt el, hogy apja eszméletlenül talált rá.

A barátai elmondták, hogy az utóbbi hónapban egy valóságos lejárató kampány indult a fiatal lány ellen az iskolában. Stinger valószínűleg azért is feldúlt volt, mivel a szülei elkobozták tőle mobiltelefonját mondván, hogy túl sokat használta...

Forrás: Oddee

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.10.27. 19:20
Ayame

O..o 

Azért már, hogy egy 14 éves lány felakassza magát.. meg a 13 éves fiú is, hogy lelőtte magát..

:/ Ez eléggé durva.. ennyire zaklatták az osztálytársai?? Szerintem eléggé meggondolatlanok voltak, hogy ilyen fiatalon csak úgy ni véget vetettek az életüknek. 

Mondjuk oké, hogy piszkálták őket...de azért..  na, de mostmár végülis mindegy. :|


Sajnos vannak olyan emberek, akik nagyon érzékenyek az ilyesmire, persze attól még nem kevésbé bűnösek a piszkálódóak. No meg persze a szülők is igazán törődhettek az ilyesmivel, ha nem tűnt fel nekik, hogy valami nem stimmel a poronttyal...

Száda

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások