Absolute - Ismerd meg gyönyörű világunkat!
Terepszemle

Üdvözöllek! Célom megismertetni mindenkivel ezt a gyönyörű világot, amelyben élünk. Hisz oly keveset tudunk róla! Azonban ne unalmas, már ezerszer ledarált szövegekre számíts, hanem valódi ínyencségekre, érdekességekre. Kellemes utazást kíván az oldal szerkesztője, Száda.

Főoldal // A honlapról // Világunk // Oddee // Hasznos // Grafika

 
Ajánló


Bizonyára a legtöbben már hallottatok Amanda Toddról, arról a lányról, aki a sok csúfolódás miatt öngyilkos lett. Bár elég nagy hibát követett el, a sorsát mégsem érdemelte meg. Azonban ő csupán egy a sok hasonló helyzetben lévő fiatal közül. Az alábbi kétrészes sorozatban megismerheted még 8 hasonló helyzetű ember történetét, de közülül néhányan frappánsabb megoldásokat választottak az öngyilkosság ellen.

1. rész // 2. rész
 

 
Nagykereskedelem

Nincsenek feltételek, de én döntök.


 
Kiskereskedelem


{
Ayame}{*Naomi}{Dikó}{Cher}{Topi}{Flora}
{
Ella}{Fanni}{Lara}{Sellenix&Sonriente}{Marion}
{chichóó}{Sam&Aemy}{NÉV}{NÉV}

 
Kapcsolódási pont

 
 
 
 
 
Frissítések

Egy kalapnyi újdonság

2012.10.28. 19:52, Száda

Mint ahogyan az előző bejegyzésemben említettem, a mai napon átrendeztem a menüket. Szerintem eléggé egyediek lettek, és ami a legfontosabb: képek!! Elég sok időmet fektettem abba, hogy kikeresgéljem a megfelelő képeket(értsd:közbe elkalandoztam ide-oda), de találtam még néhányat, amelyek jól fognak jönni az elkövetkezendő képgyűjteményekez. Mindent összevetve, remélem elnyeri a tetszéseteket az új stílus! :)

A másik dolog pedig, hogy még egy csöppnyi újdonsággal készültem. Gondolom észrevettétek a bejegyzés tetején látható Hamburgot ábrázoló képet. Szeretnék egy sorozatot indítani, amely során minden ehhez hasonló bejegyzésbe beillesztek egy-egy képet valamilyen városról/helyről, és megfűszerezem még valamilyen érdekességgel. Tehát a mai:

Sokan azt gondolnák, hogy Velencében található a legtöbb híd, azonban ők tévednek. Hamburg több mint 2300 híddal büszkélkedhet!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.