Absolute - Ismerd meg gyönyörű világunkat!
Terepszemle

Üdvözöllek! Célom megismertetni mindenkivel ezt a gyönyörű világot, amelyben élünk. Hisz oly keveset tudunk róla! Azonban ne unalmas, már ezerszer ledarált szövegekre számíts, hanem valódi ínyencségekre, érdekességekre. Kellemes utazást kíván az oldal szerkesztője, Száda.

Főoldal // A honlapról // Világunk // Oddee // Hasznos // Grafika

 
Ajánló


Bizonyára a legtöbben már hallottatok Amanda Toddról, arról a lányról, aki a sok csúfolódás miatt öngyilkos lett. Bár elég nagy hibát követett el, a sorsát mégsem érdemelte meg. Azonban ő csupán egy a sok hasonló helyzetben lévő fiatal közül. Az alábbi kétrészes sorozatban megismerheted még 8 hasonló helyzetű ember történetét, de közülül néhányan frappánsabb megoldásokat választottak az öngyilkosság ellen.

1. rész // 2. rész
 

 
Nagykereskedelem

Nincsenek feltételek, de én döntök.


 
Kiskereskedelem


{
Ayame}{*Naomi}{Dikó}{Cher}{Topi}{Flora}
{
Ella}{Fanni}{Lara}{Sellenix&Sonriente}{Marion}
{chichóó}{Sam&Aemy}{NÉV}{NÉV}

 
Kapcsolódási pont

 
 
 
 
 
Frissítések

Gyors bejelentkezés

2012.08.10. 23:26, Száda

Hú, mindjárt elalszom, de tényleg. Megtette hatását az éjjeli fentlét. De végre hűvös van, és tudok aludni.
Gyorsan vessünk egy pillantást a napi frissítésekre, és mentem is csicsizni. :D
Mit gondol a világ az angolokról?
Kedvenc betűtípusaim
Két hasznos link
 

Éjjeli bagoly

2012.08.10. 03:25, Száda
Mi a fenéért nem tudok én ilyenkor aludni?

Nos, ha már álmatlan éjszakák gyötörnek(mit várok magamtól, amikor délután 2-nél hamarabb nem tápászkodok ki az ágyból?) úgy gondoltam, frissítgetek itt valamicskét.

Nagyon belejöttem most a Photofiltre leírások gyártásába, így itt is van egy ölrevaló: R
Ferdítés
Szűrők
Csavarás, ellipszis és hullámeffekt
Fotókeret
Betűtípus telepítése
Ezennel már 31 leírás és 4 letöltés a kínálat. Nem láttam még olyan honlapot, ahol ennél több PhotoFiltre leírás lenne. Viszont ami szomorúsággal tölt el, az nem más mint a lopás. Amikor szünetelt az oldal, én jóhiszeműen fennhagytam a cikkeket, hátha segítek velük valakinek. A segítséget nem egyesek oldalának a tartalmának való bővítésére értettem. A szöveg kb. ugyanaz maradt, csak a képek lettek kicserélve. Neveket illetve címeket nem mondok, mert jófej vagyok, de ha az illető(k) idetéved(nek), akkor szégyelljék magukat. Az ilyen magatartás a való életben való viselkedést tükrözi. Röviden ennyi a véleményem.

Ó, Reykjavik! Fene tudja, mi vonz oda, de már egy ideje szemezgetek Izland fővárosával. Bár szívből utálom a hideget, mert akármi van rajtam, mindig összefagyok, viszont ezen a jegen szívesen korcsolyáznék egyet. :) Nem túl nagy város, talán ez még szerethetőbbé teszi számomra. Nem szeretem a túl nagy nyüzsgést, idegesít a tömeg. 
Reykjavik meglátogatása mindenképp tervbe van véve! De majd csak sok év múlva fog sor kerülni rá, remélhetőleg.

Végre nem olimpia!

2012.08.09. 23:34, Száda
De még mindig büszke vagyok versenyzőinkre! :)

Nos, azt hiszem egy elég termékeny napot tudhatok a hátam mögött. Láthatjátok a fő menüpontokat a Terepszemle tábla alatt. Kitettem az ígért PhotoFiltre-s menüpontokat, csak még azt nem tudom, milyen cikkekkel kellene bővítsem. Na majd kitalálom, no meg ti is segíthettek! :)
PhotoFiltre leírások
Bővítettem még az Érdekességek menüpontot két cikkel. Remélem tetszenek az ilyen jellegű írások, mert én rajongok értük.
Mit gondol a világ...
Ugyan nem tudom, hogy érdekel-e valakit, de feltettem az általán készített rajzokat. Ha más nem, a saját magam motiválására megteszi. Kicsit aktívabb kellene legyek ezen a téren.
Rajzaim
Annyira tetszik a baloldali kép! Ha sikerül még fejlesszem a rajztudásomat, biztosan egy ilyen kép is kikerül a kezem alól. :) Kattintsatok rá a nagyobb méretért!

Nem hagyományos frissítés

2012.08.08. 23:39, Száda

Nos, ma nem értem rá cikket írni vagy egyéb hasonlóra, mivel egyrészt nem voltam otthon, másrészt meg olvastam. Mostanság nagyon bennevagyok az angol könyvekben, hajtok a Cambridge-re. :) Ha esetleg valakit érdekel a könyv, és azért tud is valamennyit angolul, annak szívből ajánlom. Néhol kicsit régies a nyelvezete, de érthető. Akit érdekel a 19. századi Amerika négy fiatal leányzó történetein keresztül, az mindenképp lesse meg! ;) Lehet, hogy megvan magyarul is. A képre kattintva elérhetitek az angol ismertetőt.

Olimpia 2

2012.08.07. 23:07, Száda

Oké, előre is elnézést kérek, de csak ennyi frissítést sikerült összehozzak mára, mivel a G-Portál valamilyen okból kifolyólag rohadt lassú.
Érdekességek az olimpiáról
Most nagyon meg vagyok áldva ezzel az olimpiával, de gyerekek! Csak négyévente rendeznek egy akkora sporteseményt! Lehet, hogy még 1-2 napig ez lesz a főtéma, de ígérem, azután másra is kitérek. :) Addig pedig lehet cserét kérni a chat-ben! Én még nem fogok, mivel elég új a lap, sajnos még kevés a tartalom is, viszont az ajánlatokat szívesen fogadom.

Ó, jut eszembe, még késő éjjel alakítgattam az Honlap menüt, be lehet nézni, és nyomot hagyni-!

Olimpia-pakk

2012.08.06. 22:35, Száda

Éppen most nézem a tv-ben az olimpiát, erre ilyet hallok: "A londoni ŐSZI olimpián csepereg az eső..." Úgy látszik gyorsabban telnek a hónapok, mint ahogy én azt tudtam. No de mi inkább ünnepeljünk, hisz sportolónk már 8 éremmel gazdagították a magyar palettát! Gratula nektek a határon túlról is!
Mindjárt fordítottam is 2 db cikket az egyik kedvenc oldalamról, nézzétek meg:
10 kihívó tetkó olimpikonon
10+1 inspiráló olimpiai pillanat
Szeretnék megosztani veletek egy youtube-on látott kommentet, amin jól derültem. A képkockák az olimpiai bevonulót mutatták be, amikoris minden résztvevő ország végigsétál a pályán. Na, tudjátok ti. Sajnos belinkelni nem tudom, mert nem találom a videót, de a hozzászólásokra emlékszem:
1. kommentáló: "Ezek a németek úgy néznek ki, mint valami tamponok."
2. kommentáló: "Ahogy elnézem, a lengyel hölgyeknek szükségük lesz rájuk..."

Kép a két ország egyenruhájáról, hogy érthető legyen: Németország, Lengyelország

Elindultunk!

2012.08.05. 20:43, Száda
Hanyadjára is?

Igen, igen, Andcsi viszatért, azonban más néven (most komolyan, hogy hangzik már az Andcsi? I'm ashamed of myself.) és más témával, és remélhetőleg hamarosan új címmel. Csak nincs elég kreditem hozzá, ezért várok valami akciót. Nem, nem tudok küldeni sms-t, mert a határt itt húzták meg tőlem 13 km-re. A rossz oldalon.

Miről fog szólni az oldal? Mik a terveim? Egyáltalán mi van és miért? Kattints:

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |