Absolute - Ismerd meg gyönyörű világunkat!
Terepszemle

Üdvözöllek! Célom megismertetni mindenkivel ezt a gyönyörű világot, amelyben élünk. Hisz oly keveset tudunk róla! Azonban ne unalmas, már ezerszer ledarált szövegekre számíts, hanem valódi ínyencségekre, érdekességekre. Kellemes utazást kíván az oldal szerkesztője, Száda.

Főoldal // A honlapról // Világunk // Oddee // Hasznos // Grafika

 
Ajánló


Bizonyára a legtöbben már hallottatok Amanda Toddról, arról a lányról, aki a sok csúfolódás miatt öngyilkos lett. Bár elég nagy hibát követett el, a sorsát mégsem érdemelte meg. Azonban ő csupán egy a sok hasonló helyzetben lévő fiatal közül. Az alábbi kétrészes sorozatban megismerheted még 8 hasonló helyzetű ember történetét, de közülül néhányan frappánsabb megoldásokat választottak az öngyilkosság ellen.

1. rész // 2. rész
 

 
Nagykereskedelem

Nincsenek feltételek, de én döntök.


 
Kiskereskedelem


{
Ayame}{*Naomi}{Dikó}{Cher}{Topi}{Flora}
{
Ella}{Fanni}{Lara}{Sellenix&Sonriente}{Marion}
{chichóó}{Sam&Aemy}{NÉV}{NÉV}

 
Kapcsolódási pont

 
 
 
 
 
Frissítések

Repülő ovi

2012.10.25. 19:11, Száda
a cím megtévesztő lehet :)

A grúz Gari Chapidze egy már hazsnálaton kívüli Yakovlev 42-es repülőgépet alakított át óvodává. Az átalakítás több hónapig tartott, és az oviigazgató, elmondása szerint, először aggódott, hogy a szülők nem fogadják majd kellő lelkesedéssel a nem mindennapi óvodát. Szerencsére azonban csalódott, hisz a gyerekek nagyon élvezik a rengeteg gombot és kart, ami a gépben található. 
Jelenleg 20 gyermek birtkolja a repülő-ovit, de többen vannak várólistán is.

A legsokkolóbb iskolai zaklatásos sztorik - 1. rész

2012.10.20. 20:23, Száda

1. A tinédzser, aki Kétarcúnak öltözve lőtte agyon magát osztálytársai előtt

Idén szeptemberben a 13 éves tanuló a Batmanből ismert Kétarcúnak öltözve lett öngyilkos az egyik oklahomai általános iskolában, mindössze két perccel becsngetés előtt. Az elborzadt tanulók - akik szintén szuperhős jelmezbe voltak öltözve - reggel 8 óra előtt hallották a lövést, és találtak rá a földön fekvő Cade Poulos-ra.

A sokkos állapotban lévő tinédzserek fegyveres banditákra gyanakodva menekülni kezdtek. Poulos facebookos emlékoldala szerint, a fiú nagy valószínűséggel iskolai zaklatások miatt választotta az öngyilkosságot.

Így kedd este

2012.10.16. 21:10, Száda

Örömmel jelentem, hogy hamarosan véget ér a DreamWorks Animation holnapkészítő verseny, amelyre neveztem, és amely oldalon gőzerővel dolgoztam. A megmérettetés határideje 18-a, szóval még van két nap, addig még igyekszek fejlesztgetni, csinosítani az oldalt. Szurkoljatok! :) A verseny végeztével reméletőleg több időm jut erre az oldalra.
Sajnálattal látom, hogy a látogatottság nagyon leesett. Gondolom ez a sulinak is betudható, meg a frisshiánynak is. Vagy nem elég érdekes az oldal? Őszintén szólva, nem szeretnék valami sablonlapot készíteni, mert abból már annyi van, mint a szemét. Vélemények, ötletek?

Egyébként a következő cikk két részből fog állni. Amanda Todd inspirálta, tehát a csúfolkodásról, az iskolai terrorról lesz szó érdekes példákkal kiegészítve.

És akkor nevezzük el Víznek!

2012.10.12. 20:17, Száda

(Nagyobb méretért kattints a képekre!)

Amikor a mellényed megölel

2012.10.11. 21:01, Száda

Mi is fejezhetné ki jobban a modern társadalmat, mint annak vágyódása az elismerésre. Ezt a vágyat a közösségi média is táplálja.

Azonban megérkezett az "ölelő mellény", amely minden alkalammal, amikor valaki lájkolja a valamely bejegyzésedet, képedet stb. Facebookon, egyszerűen megölel. Mert ugye kicsit sem szánalmas egy internet által vezérelt ballontól ölelést kapni...

Iskolai egyenruhák világszerte

2012.10.07. 18:29, Száda

Nagy-Britannia

Szorult helyzet

2012.10.03. 18:40, Száda

Egy 52 éves járókelő feje beszorult egy szemetesládába, amikor egy cigarettának itt tárgyért nyúlt be a kukába. A skót rendőrség, tűzoltóség és a mentők is a helyszínre siettek, ahol egy kisebb tömeg szemlélte a bizarr esetet. 

A tűzöltők végül 15 perc alatt kiszabadították a szerencsétlenül járt férfit, majd karcolásait ellátták.

A palackba zárt üzenet, amely 16,000 km-t utazott

2012.09.29. 20:04, Száda

Jasmine egy palackbazárt üzenetet szeretett volna eljuttatni nagynénjéhez, aki az Angliától délre fekvő Gernsey szigetén lakott. A négyéves kislány a Bournemouth-i(Anglia déli része) családi nyaralás alakalmával dobta vízre a palackot.
Öt hónappal később egy levél érkezett az angol családhoz, amelyben a következő állt: "Kedves Jasmine, a sors keze által és a palackos üzeneted közbenjárásaval megismerhettük egymást."
A palackot 16,000 km-re az angol partoktól, Ausztrália déli részén találta meg Barbara Richards, aki éppen testvérével gyűjtött kagylókat a parton.

Gyanús fényforrásnak nézte a Holdat a brit rendőr

2012.09.25. 19:47, Száda

Az eset múlt hónapban történt, amikor egy rendőr éjjeli szolgálat közben egy gyanús fényt látott a 300 méter magas Clent Hills-nél(Nagy-Britannia). Elindult felfedezni a titokzatos fényt, és értesítette az őrmestert is erősítést kérve. 
20 perc múlva azonban újabb hívás érkezett az őrmesterhez. A rendőr röstellve közölte, hogy a gyanús fényforrás valójában a Hold volt.

Az eset valószínűsíthetően augusztus 31-én történt, amikor egy hónapon belül már a másodjára volt telihold. Ezt a jelenséget kék Holdnak nevezik.
Egy rendőrségi forrás az alábbiakat közölte:
"A rendőr másnap eléggé vonakodva állt ismét munkába. Tudta, hogy az esetet nem fogja simán megúszni, másnap néhány munkatársa vérfarkasokról tett ki képeket a szekrényére."
"Sok időbe fog telni, amíg túlteszi magát a történteken."

Mindenkivel történtek már cikis dolgok, de ez abszolút viszi a prímet. :D

Trollkodás Amszterdamban

2012.09.24. 19:09, Száda

Az Iphone5.nl honlap dolgozói furfangos és egyben vicces ötlettel álltak elő, hogy buzdítsák az embereket az új Apple termék megvásárlására(ami szerintem tök felesleges, és nem értem, mi ez a nagy felhajtás). Pénteken a holland főváváros egyik legforgalmasabb terére ragasztottak egy Iphone 5-öt, majd felállítottak egy kamerát, amellyel rögzítettek az emberek reakcióját.
Időre időre megáll egy járókelő, hogy megpróbálja felvenni a készüléket, de amint észreveszik, hogy le van ragasztva, kuncogva továbbállnak. Bár volt aki belerúgott a telefonba, ettől várva a sikert.